Ubicació

El nostre B&B està situat a pocs minuts de les zones turístiques de més interès. Les platges de Calella, Llafranc i Tamariu a uns 4-5 km. Pals, Peratallada a 10 km. Palamós a 9 km. Platja d'Aro a 19 KM. i més llocs d'interès de l'Empordà i la Costa Brava.

L'Hostal Estrella està situat en un carrer d'accés restringit exclusiu per a residents i no es possible d'accedir amb el seu cotxe. Els recomanem aparcar en el pàrquing públic Casal Popular amb entrada pel carrer Anselm Clavé, 32 (Gratuït de setembre a juny; Juliol i agost gratuït els primers 90 minuts i de 20h a 23h) Des de on podran accedir fàcilment al nostre establiment.

Els demanem que es posin en contacte amb nosaltres per a comunicar-nos l'hora d'arribada aproximada, així com per poder rebre, en cas de necessitat, més indicacions per poder arribar al nostre establiment.

Amb un pàrquing public a només 2 minuts de l’hostal, la central d’autobusos a 10 minuts per fer desplaçaments si no disposen de vehicle propi, l’Aeroport de Girona està a 50 Km i el de Barcelona a 120Km. 

 

Horari Recepció: 9h a 20h

Check in: 14h a 20h. Preguem ens contacteu si la vostra arribada ha de ser fora d’aquest horari.

Check out: Fins a les 12h. Si voleu aprofitar el dia, us podem guardar l’equipatge i disposeu dels nostres banys comuns abans de marxar. Consulteu-nos!